Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

12.11.2019
Autor: Kvety.sk


Počas leta sme obdarovali až 200 výnimočných žien!

Spoločnosť Kvety.sk v spolupráci s GLS Slovakia potešila a obdarovala v priebehu leta až 200 žien vďaka súťaži „Výnimočná žena všedného dňa.“

Do súťaže mohli byť zapojené všetky ženy vo vašom okolí, ktorým ste chceli povedať ďakujem za všetko, čo pre vás denne robia, a aj vďaka nim sa zo všedných dní stávajú výnimočné.

 

Súťaž mala veľký úspech. V období od 15.7. do 6.9.2019 bolo prihlásených viac ako 2 000 žien. Každý týždeň sme vyžrebovali až 40 výnimočných žien, ktoré prekvapil kuriér GLS Slovakia v práci, či doma. Výherkyniam boli kytice zasielané v období od 12.8. do 13.9.2019. Ďakujeme, že ste nám pomohli pripraviť pre výnimočné ženy vo vašom okolí prekvapenie a napísali ste nám o nich.

Či už to bola pani učiteľka, sestrička v nemocnici, dome dôchodcov, pani upratovačka alebo kolegyňa v práci... Potešiť kyticou od Kvety.sk sme chceli ženy, ktoré zostávajú nevidené, avšak bez ich práce a každodenných rutinných činností by bol náš život zložitejší. Mali sme príležitosť vysloviť im vďaku za to, čo pre nás denne robia, spríjemniť deň a povedať, aké sú dôležité.

Stačilo vyplniť súťažný formulár na stránke www.kvety.sk a vaša výnimočná žena bola zaradená do súťaže. Všetky mená výherkýň si môžete prezrieť tu: www.kvety.sk/sutaz/vyhercovia/

Vybrané výherkyne, ktoré súhlasili, boli počas obdarovania natočené aj na video a nafotené boli aj milé fotografie:

Zdroj: Kvety.sk a GLS Slovakia

Pozrite si radosť akú sme priniesli výnimočným ženám spolu s GLS Slovakia.

Vašu radosť z výhry a prekvapenia výnimočných žien vo vašom okolí ste zdieľali s hastagom #VYNIMOCNAZENAVSEDNEHODNA aj na Facebooku a Instagrame Kvety.sk a GLS Slovakia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vašu radosť z výhry a prekvapenia výnimočných žien vo vašom okolí ste zdieľali s hastagom #VYNIMOCNAZENAVSEDNEHODNA aj na Facebooku a Instagrame Kvety.sk a GLS Slovakia.




Ďalšie články