Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

03.09.2019
Autor: Kvety.sk


Prvé dva novembrové dni si pripomíname Pamiatku zosnulých

Mesiace Október a November sa spájajú so sviatkom, kedy spomíname a uctíme si tých, ktorí nám chýbajú. Sviatok všetkých svätých oslavuje katolícka cirkev 1. novembra. Na druhý deň nadväzuje na tento sviatok Pamiatka zosnulých (Dušičky). So sviatkom Všetkých svätých cirkev spája nádej na vzkriesenie.

Prvé dva novembrové dni si pripomíname našich zosnulých blízkych návštevou cintorínov a prejavujeme úctu ich pamiatke. Ako symbol spomienky zapaľujeme sviečky a prinášame aranžmány, ktoré kladieme na hrob.

Spomienku môžete vyjadriť aj prostredníctvom smútočnej kytice alebo aranžmánu. Aranžéri Kvety.sk pre Vás pripravili smútočné kytice, smútočné vence a smútočné aranžmány zo živých aj umelých kvetov. Nájdete ich v sekcii Smútočné kytice na pohreb .

Smútočné vence môžu byť aranžované z umelej alebo živej čačiny, či z dreva. Dozdobené sú sušenými plodmi, šiškami, čačinou, umelými kvetmi, ale aj rôznymi soškami napríklad v tvare anjela. Obľúbené sú svietniky, do ktorých môžete vložiť sviečku.

Pamiatku zosnulých si môžete uctiť prostredníctvom vencov a aranžmánov z umelých a sušených kvetov značky Irigo, ktoré vyzerajú ako živé. Značka Irigo v sebe zahŕňa krásu prírodných a umelých materiálov so svojou pestrosťou tvarov a farieb. Umelé a sušené kvety tak vyzerajú dlho sviežo a autenticky. Produkty, ktoré sú aranžované z kvetov značky Irigo, nájdete v sekcii Špeciálne kolekcie / IRIGO umelé kvety .

Pre tých, ktorí preferujú živé rezané kvety, pripravili aranžéri Kvety.sk ponuku smútočných kytíc. Kytice aranžované napríklad z ruží, gypsomily, ľalií, chryzantém, dodekorované zeleňou sú elegantnou voľbou ako si uctiť všetkých zosnulých.

Na pohrebné smútočné vence, či kytice je možné doplniť stuhu, na ktorú napíšeme Vami želaný odkaz. Smútočné aranžmány Vám zašleme na požadovanú adresu starostlivo zabalené v prepravnej krabici. Ak si želáte doručenie v deň smútočného obradu Vášho blízkeho, môžete si zvoliť doručenie do 12ej alebo 14ej hodiny na Vami zadanú adresu s kontaktnou osobou.

Váš tím Kvety.sk




Ďalšie články