Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

29.04.2021
Autor: Kvety.sk


Deň matiek 2021

Každý rok spolu oslavujeme Deň matiek, kedy vzdávame úctu všetkým mamičkám a snažíme sa ich potešiť prípadne prekvapiť kyticou kvetov. Pri príležitosti tohto sviatku Aranžéri Kvety.sk pripravili bohatú ponuku kytíc a darčekov, aby bola vždy iná a stále pestrá.

Trendom tohto ročného Dňa matiek sa stali červené ruže a kombinácia červených ruží s bielymi alebo krémovými doplnkami. Sú v kontraste červenými ruzami a kytice posobia sviežo a pestro. Pre podčiarknutie atraktívnosti sme zvolili výrazný vzorovaný papier, ktorý dodáva kyticiam štýl a moderný dizajn.

 

Obľúbené farebné kytice

V minulých rokoch sa tešili veľkej obľube farebné kytice a aj tento rok môžete svoju mamičku rozveseliť pestrou kyticou či už v tradičnej okrúhlej väzbe alebo viazanú v papieri. Obľúbenými kvetmi pre maminku sú okrem červených ruží aj farebné tulipány či gerbery, ale rovnako aj farebné ruže. V našej ponuke môžete nájsť viacero veselých farebných kytíc, vhodných nie len na Deň matiek.

 

Črepníkové kvety

Ak hľadáte darček, ktorý poteší Vašu maminku dlhšie ako len jeden týždeň, pripravili sme pre Vás širokú ponuku črepníkových kvetov a izbových rastlín v zaujímavých baleniach či už v košíkoch alebo v trendy obaloch. V našej ponuke môžete nájsť veľmi obľúbené orchidey, ale aj menej známe kvety ako je napríklad Mandevilla či Tilandsia. Rovnako si môžete vybrať z množstva zelených izbových rastlín ako je Sansevieria, Zamioculcas alebo Alocasia.




Ďalšie články