Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

28.08.2019
Autor: Beautypoint.sk



TAGY

#blogerky

Aj blogerky prebudili v sebe kreativitu a naaranžovali si vlastnú DIY kyticu

Aranžovanie kvetov je ako umenie, ktoré môže vytvoriť ktokoľvek z nás. Vďaka DIY kyticiam môžete naplno prežiť radosť z kvetov.

Aj tieto blogerky si naaranžovali vlastnú kyticu

Fresshion

Rebeka „Fresshion“ Dostálková sa tešila z aranžovania hravej kytice z letných lúčnych kvetov v jemných farbách. Bledoružové pivónie dodali kytici jemnosť a rozvoňali celý domov púdrovou vôňou. Ružová farba je zároveň symbolom priateľstva, pohody a šťastia.

@fresshion www.fresshion.com

Radosť je voľba

Blogerka Eva Lacková sa na svojom blogu a Instagrame „Radosť je voľba“ pochválila DIY kyticou ladenou do sýtych odtieňov červenej a zelenej. Kytica bola naaranžovaná z kombinácie červených alstromérií, ruží a eucalyptu. Hravý akcent dodala kytici craspedia so žltými hlavičkami a ružovobordové kvety antirrhinum (tzv. papuľky).

@fradost_je_volba radostjevolba.wordpress.com

Môj obyčajný život

Michaela Spodniaková sa na svojom blogu a instagrame „Môj obyčajný život“ tešila z miešanej kytice nežných bielych kvetov doplnených zeleňou. DIY kytica bola aranžovaná z bielych ruží, lisianthusu, veroniky, mixu lúčnych kvetov a eucalyptu. Dokonale ladila s interiérom domácnosti a navodila príjemnú atmosféru.

@mojobycajnyzivot www.mojobycajnyzivot.sk

House of 30 roses

Krásny vintage interiér blogerky „House of 30 roses“ zdobila letná DIY kytica aranžovaná z rovnakých kvetov ako DIY kytica z blogu „Môj obyčajný život“ avšak tento krát sa niesla v jemných ružových tónoch.

@dom30tichruzi www.sashe.sk/houseof30roses

Prairie Charm

Alexandra Drugdová „Prairie Charm“ si taktiež naaranžovala svoju DIY kyticu podľa jej prianí. Kytica tvarom aj farebne tvorila jednoliaty celok s interiérom. Spálňa sa rozvoňala vďaka kvetom ruží a lisianthusu.

@prairie_charm www.prairie-charm.com

Všetky novinky a hravé kombinácie DIY kytíc sledujte na @kvety.sk a @Kvety.

 




Ďalšie články