Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

17.01.2022
Autor: Kvety.sk


Kvety do vašich kytíc z celého sveta

Spoločnosť Kvety.sk sa v súčasnosti orientuje na rozvoj dvoch divízií, a to Kvety.sk ako donáškovej služby kvetov a darčekov na Slovensku i do zahraničia; a značky Kvety.sk Trade, ktorá sa zameriava na predaj a donášku rezaných, črepníkových kvetov, floristického sortimentu, doplnkov, svadobnú výzdobu, či výrobu machových stien na mieru.

Obe značky majú sídlo v kvetinovom Kvety.sk Trade centre, ktoré patrí medzi najväčšie na Slovensku a nachádza sa v srdci stredného Slovenska na Podpoľaní.

Tovar z nášho kvetinového centra si zákazníci môžu nakúpiť fyzicky, ale aj online cez web stránku www.kvety.sk/trade, kde majú zákazníci možnosť nakupovať priamo z holandskej kvetinovej burzy. Vďaka nášmu prepojeniu s pestovateľmi po celom svete sú ceny na online platforme www.kvety.sk/trade nižšie v porovnaní s bežnými cenami konkurencie. Platforma je obľúbená nielen medzi koncovými zákazníkmi, ale aj medzi veľkoobchodnými partnermi, svadobnými agentúrami, či nevestami.

Stačí si objednať rezané kvety, doplnky, či dekorácie cez www.kvety.sk/trade a želaný tovar bude doručený v prepravnej krabici na Vami zadanú adresu na Slovensku.

Na web stránke Kvety.sk Trade zákazníci nájdu vždy aktuálnu ponuku kvetov s fotografiami prepojenú priamo s ponukou u pestovateľov. Ak si napríklad zákazníci chcú realizovať svadobnú výzdobu vo vlastnej réžii, na www.kvety.sk/trade si môžu vybrať rezané kvety, ktoré napĺňajú ich konkrétne predstavy. Vďaka zdieľaniu databáz s pestovateľmi ponúka značka Kvety.sk Trade viac ako 10 000 dostupných položiek. Zákazník má možnosť vybrať si zo širokej ponuky rezaných i črepníkových kvetov v rôznych cenových hladinách na web stránke alebo priamo na predajni v kvetinovom centre:

 

Kvetinové centrum nájdete na adrese:

Kvety.sk Trade Centrum
Kriváň 715
962 04 Kriváň
 

Otváracia doba

Pondelok: 8:00 - 20:00
Utorok: 8:00 - 20:00
Streda: 8:00 - 20:00
Štvrtok: 8:00 - 20:00
Piatok: 8:00 - 20:00
Sobota: 8:00 - 20:00




Ďalšie články