Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

06.07.2018


Kvetinový workshop s blogerkami v Kvety.sk

Dňa 4.7.2018 sme si užili jedinečný kvetinový workshop s blogerkami, Ford Slovensko a PR agentúrou Divino. Sídlo spoločnosti Kvety.sk navštívili známe slovenské blogerky ako Lapkinn, FromLenka, Chuť od Naty, Nikavujisic, Daniela Kmeťová, Martina Grešová. Kvetinový workshop sa uskutočnil vďaka Ford Slovensko v rámci Tourneo Tripu s Ford Custom a PR agentúre Divino.

Dievčatá zažili v rámci Tourneo Tripu mnoho prekvapení a nezabudnuteľných zážitkov. Ford Slovensko ich doviezol do Ekofarmy Važec, či Huriccane Factory v Liptovskom Mikuláši. Blogerky prespali v najlepšom lyžiarskom butikovom hoteli na Slovensku, v hoteli Fis Jasná****, kde ich čakalo úžasné menu a prekvapenie v podobe ranného pikniku pod Chopkom. Z Jasnej pokračoval Tourneo Trip do sídla spoločnosti Kvety.sk, kde sa blogerky zúčastnili kvetinového workshopu. O pitný režim sa postarala Zlatá Studňa s edíciou Dotyk kvetov, príchuť levanduľa.

Na kvetinovom workshope s aranžérmi Kvety.sk sa blogerky naučili pripraviť si vlastný flower box zo živých kvetov a taktiež sa naučili aranžovať v ruke viazané kytice.

Dievčatá obdivovali rôzne druhy a typy kvetov, ich farebnosť, rozmanitosť a neskutočné množstvo farebných kombinácií. Mohli sa naplno nechať unášať fantáziou a vypnúť z každodennej reality. Pod vedením pána Očenáša z Kvety.sk si dievčatá vytvorili nádherné flower boxy v niekoľkých variáciách. Naaranžované kytice si dievčatá vložili do tzv. flower bagov a odniesli so sebou ako štýlovú kabelku. Najobľúbenejšími kvetmi boli pivónie, lúčne kvety a eukalyptus.

Prezrite si nás spoločný deň na nasledujúcich fotografiách.

 

 

 

Zdroj: Kvety.sk

Veríme, že Vás náš kvetinový workshop zaujal a priniesol nové inšpirácie.

 

Spomienka na kvetinový #workshop s blogerkami Lapkinn FromLenka Chuť od Naty @nikavujisic @danielakmetova @martinagresova Ford Slovensko a Divino #kvetysk #kvety #flowerpower #lapkinn #kdebolotambolo #fromlenka #chutodnaty #danielakmet #fordslovakia #turneotrip #divino #kytica #flowerbox

Uverejnil používateľ Kvety.sk Nedeľa 8. júl 2018

 

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články