Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

08.08.2018


Kvety.sk na jarnom veľtrhu v Holandsku

Počas dní 14. – 15. Mája 2018 sa tím Kvety.sk zúčastnil najväčšieho jarného veľtrhu Royal FloraHolland v Naaldwijku v Holandsku.

Každý rok tento veľtrh navštevujú tisíce návštevníkov z kvetinového odvetvia. Veľtrh poskytuje priestor na prezentáciu viac ako 300 pestovateľom zelene, kvitnúcich interiérových i exteriérových rastlín a rezaných kvetov. Väčšina prezentujúcich sa pestovateľov pochádza z Holandska, ale prezentujú sa aj pestovatelia z Dánska, Talianska, Belgicka, či Španielska.

Pre kvetinárov a floristov predstavuje veľtrh dôležitú príležitosť prehodnotiť svoje existujúce obchodné vzťahy a taktiež získať nové, výhodnejšie. Ide o inšpiratívny networkingový event pre floristov, distribútorov a pestovateľov.

Na sezónnych veľtrhoch Royal FloraHolland je možné na jednom mieste obdivovať kompletný a aktuálny sortiment ponúkaných produktov. Prezentované sú novinky a trendy pre nadchádzajúcu sezónu.

Počas výstavy bolo predstavených množstvo nových odrôd rezaných i črepníkových kvetov. Medzi nové odrody rezaných kvetov patria napríklad Ľalia – Dancing Lady; Lisiantus – Celeb Madonna; Ranunculus XXL – Misty Dream; či Gerbera – Mi Twisti Iggy.

Ako nové odrody črepníkových kvetov boli predstavené farebné orchidey – Make upz; Ruža – Catalina; či Chryzantéma – Fireworks Cream a mnohé ďalšie.

Spoločnosť Kvety.sk načerpala na jarnom veľtrhu Royal Flora Holland nespočetne veľa nových ideí a inšpirácií. Zúčastnila sa na množstve stretnutí s obchodnými partnermi, aj vďaka ktorým Vám môže tím Kvety.sk prinášať počas celého roka trendy produkty a novinky.

Krásny deň

Vaše Kvety.sk

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame.

Foto: Royal Flora Holland, 2018.




Ďalšie články