Doručenie kamkoľvek v SR, ČR a HU

18.06.2018


Levanduľové dni s Kvety.sk a Zlatá Studňa

Ruku na srdce, kto z nás nemiluje levanduľu? Jej jednoduchú krásu, výnimočnú vôňu a v neposlednom rade aj chuť. Preto sme veľmi radi, že môžeme vám aj všetkým ostatným milovníkom tejto rastliny priniesť Levanduľové dni.

Opäť sa spojila najväčšia online donášková služba kvetov Kvety.sk a slovenská pramenitá voda Zlatá studňa so svojou edíciou Dotyk kvetov. Už od pondelka 18.6. 2018 pri objednávkach z www.kvety.sk dostane každý zákazník ako darček črepníkovú levanduľu, ktorá mu bude prinášať radosť a k tomu Zlatú studňu s príchuťou levandule.

Vašu obľúbenú levanduľovú kyticu si môžete vybrať v našom

MENU – kategória LEVANDUĽA.

Doba kvitnutia levandule je práve teraz, v júni, pričom najlepší čas na jej zber je vtedy, keď sa začnú otvárať spodné kvety na stonke. Vtedy má najväčšiu silu, aj vôňu. A keď sa už nebudete chcieť kochať jej krásou v kytici, môžete si ju vysušiť (stonky zviažte a zaveste niekde vo svojom príbytku). V spálni pôsobí upokojujúco, pomáha uvoľniť, zlepšuje spánok a tiež odoženie komáre. V kuchyni z nej zase môžete vyčarovať levanduľový olej či chutný sirup.

Vychutnajte si spolu s nami dokonalé osvieženie na leto s výnimočnou krásou, chuťou aj vôňou levandule.

...krásne Levanduľové dni prajú
@kvety.sk, #Zlatá studňa

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame.




Ďalšie články